De geneeskracht van gezonde voeding

Wil je je gezondheid verbeteren met de hulp van orthomoleculaire voeding? Ik help u daar graag bij. Als orthomoleculair therapeut richt ik mij niet alleen op het verbeteren van de gezondheid, maar ook op het herstellen van diverse ziekteprocessen in het lichaam. Onze voeding is onlosmakelijk verbonden met onze gezondheid. Daarnaast spelen ook factoren zoals ons geestelijk welzijn daarin een belangrijke rol.

Als orthomoleculair therapeut streef ik dan ook naar het bereiken van de goede balans tussen lichaam en geest. Ook als dit evenwicht door toedoen van ziekteprocessen zoals bijvoorbeeld chronische darmproblemen, voedingsintolerantie of cholesterol is verstoord kan de ondersteuning van een orthomoleculair therapeut van grote waarde zijn.

Van een orthomoleculair voedingspatroon gaat een sterk preventieve werking uit en de lichaamseigen geneeskracht wordt gestimuleerd.

Door het toepassen van een uitgebalanceerd voedingspatroon wordt ons lichaam voorzien van vitaliteit en energie die we nodig hebben om optimaal te kunnen blijven functioneren. Door het toevoegen van voedingssupplementen die exact worden afgestemd, geven we ons lichaam het vermogen om goed te kunnen blijven functioneren.

Wil je meer weten waarmee orthomoleculaire voeding je kan ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

De ondersteunende kracht van orthomoleculaire voeding