De geneeskracht van gezonde voeding

Wil je je gezondheid verbeteren met de hulp van de juiste voeding? Ik help je daar graag bij. Hierbij richt ik mij niet alleen op het verbeteren van de gezondheid, maar ook op het herstellen van diverse ziekteprocessen in het lichaam. Onze voeding is onlosmakelijk verbonden met onze gezondheid. Daarnaast spelen ook factoren zoals ons geestelijk welzijn daarin een belangrijke rol.

Orthomoleculaire voeding gaat verder dan het elimineren van kant-en-klaar maaltijden, gefrituurde snacks en suiker. Het is een samenspel van de juiste voedingselementen en voedselcombinaties. Door te kiezen voor biologische voeding, seizoensproducten en kwaliteitsvoedsel werk je aan een perfect lichamelijk evenwicht en een optimale energiebalans.

Door het toepassen van een uitgebalanceerd voedingspatroon wordt ons lichaam voorzien van vitaliteit en energie die we nodig hebben om optimaal te kunnen blijven functioneren. Door het toevoegen van voedingssupplementen die exact worden afgestemd, geven we ons lichaam het vermogen om goed te kunnen blijven functioneren.

De ondersteunende kracht van orthomoleculaire voeding