Tarieven & vergoeding

Elke behandeling begin ik met een kort voorgesprek waarin we bespreken hoe het met je is. Ook leg ik uit hoe ik werk. Samen bepalen we welk lichaamsgebied aandacht nodig heeft en welke massage/therapie daar het best bij past.

Natuurlijk kun je komen voor 1 behandeling maar vaak is het aan te raden om, afhankelijk van de vraag of klacht waar je mee komt, een traject van minimaal 3 – 5 sessies af te spreken.

Tarieven Natuurgeneeskundige behandeling

  • Een consult met intake duurt 60-75 minuten: € 80,00 (incl. BTW)
  • Een vervolgbehandeling duurt 60 minuten: € 70,00 (incl. BTW)

Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt de behandeling door bijna alle zorgverzekeringen vergoed mits je aanvullend verzekerd bent bij een van de zorgverzekeraars die vergoeding aanbieden voor de natuurgeneeskunde/alternatieve geneeswijze.
Ik ben lid van de beroepsvereniging CAT (lidmaatschapscode: 107682023-08-18 praktijkcode AGB 90063971) Je hebt voor de behandeling geen verwijzing nodig. Kom je de eerste keer neem dan je identiteitsbewijs mee!

Tarieven massage

  • Een behandeling van 60 minuten: € 55,00 (incl. BTW)
  • Een behandeling van 90 minuten: € 82,50 (incl. BTW)

Anders dan Natuurgeneeskundige behandeling wordt massage niet vergoed door de verzekering.

Een afspraak annuleren

Zodra je een afspraak gemaakt hebt, wordt er tijd en aandacht voor je gereserveerd. Het kan voorkomen dat je een afspraak niet kunt nakomen. Annuleren kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, daarna ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).          Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl